top of page

Anbefalinger fra klienter

“Jeg var overrasket over hvor let og smertefrit skævheden i mine hofter og min låste lænd slap. En utrolig dejlig fornemmelse at kunne gå uden gener igen.” - Ghita, 62 år.
 

”Hele min familie og mange venner modtager nu regelmæssige behandlinger hos Runi. Vi er alle så forskellige og alligevel har vi alle stor gavn af det. Derfor har jeg stor tillid til Runi´s evner og hans måde at møde mennesker der hvor de er, på den måde de har brug for.” - Diana, 40 år.


”Den nakke og rygmassage var guld værd. Mærkede at mit åndedræt var mere frit efterfølgende og sov som en baby for første gang i lang tid.” - Peter, 32 år.


”Mine smerter i ryggen forsvandt” – Matias, 17 år.


”Jeg mærkede hvordan det vækkede hele min krop. Min højre arm og skulder som har gjort ondt i årevis nærmest dansede til lyden undervejs. Mange energi frigivende rystelser specielt i kæber og omkring skuldre og skulderblade og forplantede sig ud i hele kroppen. Dyb sorg boblede frem, angst og fredfyldt lykke. Kom hjem med en følelse af at være tilbage i min krop efter lang tids adskillelse, og en følelse af at være og være tilstede. Lethed og en glæde strømmer indefra, som det engang næsten altid gjorde, men som jeg ikke har mærket i flere år.” Lotta, 45 år.

bottom of page